Agrooter 400 gr

T08157
Rolul agrooter-ului în mediul rădăcinilor: dacă în sol stă cu deschiderea în sus, atunci o parte din apă de ploaie şi de irigare "cade în capcană" (intră în interiorul tuburilor), se comportă ca un bol. În acest caz, apa capturată eliberează nutrienţii şi soluţia astfel formată rămâne în tuburi. Tuburile furnizează treptat nutrienţii, însă vitez... Specificație detaliată
5,97 RON (net: 4,70 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Rolul agrooter-ului în mediul rădăcinilor: dacă în sol stă cu deschiderea în sus, atunci o parte din apă de ploaie şi de irigare "cade în capcană" (intră în interiorul tuburilor), se comportă ca un bol. În acest caz, apa capturată eliberează nutrienţii şi soluţia astfel formată rămâne în tuburi. Tuburile furnizează treptat nutrienţii, însă viteza emiterii este mult mai mică, astfel, spre deosebire de îngrăşământ chimic, acţionează timp îndelungat, în funcţie de debitul de apă şi de numărul microorganismelor în sol (bacterii, funghii). În mediul rădăcinilor, tratat cu agrooter, "se va înfiinţa un complex" pentru viaţă de sol, plin de bacterii. În structura afânată, aerisită, plantele şi microrganismele se luptă pentru nutrienţi. Rădăcinile plantei acoperă acest "complex rezidenţial" şi, prin activitatea constantă a bacteriilor şi a funghiilor, transformă macro- şi microelementele necesare plantelor în aşa fel încât ele să pot fi absorbite de plante.
Dacă în sol stă cu deschiderea în jos, atunci aeriseşte. În sol, indiferent de schemă de plantare, sub efectul apei, se eliberează nutrienţii. Tehnologia de fabricare a produsului Agrorooter permite emiterea treptată a nutrienţilor. Tuburile asigură structura friabilă, afânată, timp de mulţi ani. Materiile naturale folosite pe parcursul fabricării încetinesc levigarea bazelor în mod eficient. Aplicând produsului Agrooter se poate obţine utilizarea a unei cantităţi mai mici de apă. În cazul în care, timp îndelungat, nu sunt precipitaţii sau nu se efectuează irigare, este dovedit că rădăcinile cresc în direcţia umidităţii. Când este secetă, apa capturată în tuburi înseamnă un "colac de salvare" pentru plante şi pentru viaţă în sol. Capacitatea solului de a reţine apă rămâne şi în cazul debitului mare de apă. Doar tuburile reţin apă. În sol uscat, rădăcinile plantelor au acces greu la nutrienţi. Şi dacă au acces, planta foloseşte nutrienţii pentru dezvoltarea rădăcinilor. În sol pre umed, fără aer, plantele se hrănesc greu. Într-un sol prea compact, planta se luptă, de asemenea, cu lipsă de aer, apa găseşte cu greu galerii. În sol fără aer, habitatul microorganismelor este restricţionat şi activitatea lor de "transformare" nu poate servi pe planta. Valoarea pH-ului soluţiei solului are o importanţă uriaşă. În afară unor excepţii, experienţa demonstrează faptul că plantele pot lua nutrienţii atunci când valoarea pH-ul mediului rădăcinilor este între 6-6,5. Testele noastre arată însă că oscilaţiile pH-ului sunt mai promiţătoare.
Plantare bulbilor de lalele: amestecul de nisip sau pământ şi jumătate de mână de agrooter (aprox. 30 gr) se pune la fundul gropii. Bulbul de lalele se aşează peste. Să nu uitaţi de regula specialiştilor: adâncimea plantării este aprox. de trei ori mai mare decât diametrul bulbului. Groapa se umple cu nisip sau cu pământ. Se irigă. În funcţie de mărimea bulbului, se recomandă o jumătate de mână (aprox. 30 gr), sau o mână (aprox. 50 gr) de ex. Lalele, Brânduşe, Stânjenel, etc., o jumătate de mână (Crin, Coroană imperială, ceapă ornamentală, etc.).
Pentru plantarea grupurilor de lalele: pentru aprox. 100 bulbi/mp, se recomandă 3 kg.
Pentru plantarea grupurilor de crini: la aprox. 16 bulbi/mp se recomandă 1 kg.
Răsaduri: pământul şi produsul agrooter se amestecă în proporţie de jumătate-jumătate. În groapa se pune un amestec de 2 mâini de produs agrooter (80-100 gr) şi 2 mâini de pământ. Răsadurile se aşează în gropile de plantare, după care se irigă.
Puieţi: sub un puieţ se pune o cantitate de 400-600 gr (aprox. 1 litru), în amestec. Puieţii se pun în gropi, după care gropile se umple cu pământ şi se calcă uşor. Se irigă din abundenţă.
Plantă sempervirescentă, cu balot de pământ: se foloseşte un amestec de turbă şi de produs agrooter (400 gr de agrooter, 400 gr de turbă, aprox. 1 litru de agrooter - 4 litri de turbă). Groapa se umple cu amestecul de turbă şi agrooter, apoi se calcă uşor şi se irigă din abundenţă.
Plantă ornamentală: în funcţie de tipul plantei, se recomandă un amestec de 400 gr de agrooter - 400 gr de turbă, 1 litru de agrooter - 4 litri de turbă.
Planta împreuna cu balotul de pământ se scoate uşor din ghiveci vechi. Se transplantează într-un ghiveci de cel puţin de două ori mai mare. Ghivecul se umple cu amestecul de agrooter şi turbă, până la nivelul dorit. Ghivecul se umple apoi cu restul de amestec de agrooter şi turbă, după care se irigă din abundenţă.
Greutate: 0.42 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.