Pelerină de ploaie, scurtă, verde, mărime XXL

T08296
Coverguard jachetă de ploaie impermeabilă, 80 cm de lungă. Material: poliamidă imersat în PVC moale, cu grosime de 0,18 mm, cusut și sudat, cu orificiu de aerisire impermeabilă pe spate, glugă ascunsă în guler, material subțire, rezistent la rupere, la apă și la vânt, rezistență la frig: -20 °C, două buzunare exterioare, manșetă cu elastic, culo... Specificație detaliată
35,68 RON (net: 28,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Coverguard jachetă de ploaie impermeabilă, 80 cm de lungă. Material: poliamidă imersat în PVC moale, cu grosime de 0,18 mm, cusut și sudat, cu orificiu de aerisire impermeabilă pe spate, glugă ascunsă în guler, material subțire, rezistent la rupere, la apă și la vânt, rezistență la frig: -20 °C, două buzunare exterioare, manșetă cu elastic, culoare verde.
Greutate: 0.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.