Bros alarmă Mole cu ultrasunete solar

T08435
Dispozitivul respinge în mod eficient molile, popândăurile și alte rozătoare. Ecologic, nu necesită utilizarea substanțelor chimice. Dispozitivul în fiecare 30 de secunde emite semnale sonore și vibrează, care respinge molile și rozătoarele care au simțuri excelente de auz. În funcție de sol o suprafață de 800 m2 poate fi protejată. Acumulator... Specificație detaliată
102,76 RON (net: 80,91 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Dispozitivul respinge în mod eficient molile, popândăurile și alte rozătoare. Ecologic, nu necesită utilizarea substanțelor chimice. Dispozitivul în fiecare 30 de secunde emite semnale sonore și vibrează, care respinge molile și rozătoarele care au simțuri excelente de auz. În funcție de sol o suprafață de 800 m2 poate fi protejată. Acumulatorul alimentat cu energie solară asigură faptul că dispozitivul funcționează toată ziua, chiar și în vreme noros sau ploios.
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.