Petunia cu flori mici, amestec de culori 0,125 gr

T08652
(Petunia hybrida) -- 775105. Este cea mai îndrăgită floare anuală a parcurilor şi a grădinilor, datorită perioadei lungi de înflorire şi a florilor variate. Semănatura nu trebuie acoperită, deoarece germinează la lumină. Răsadurile se plantează în mai la locurile lor definitive. Florile cu miros plăcut se deschid uniform din a doua jumătate a lu... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
(Petunia hybrida) -- 775105. Este cea mai îndrăgită floare anuală a parcurilor şi a grădinilor, datorită perioadei lungi de înflorire şi a florilor variate. Semănatura nu trebuie acoperită, deoarece germinează la lumină. Răsadurile se plantează în mai la locurile lor definitive. Florile cu miros plăcut se deschid uniform din a doua jumătate a lunii iunie până la îngheţuri. Preferă locuri calde, însorite şi soluri bine structurate. La început are mai mare nevoie de apă, mai târziu rezistă bine la secetă. Doar rădăcina trebuie udată. Se poate planta în straturi de flori, în vase de piatră, în lăzi de balcon.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.