Mix de plante târâtoare, 25 seminţe, Kiepenkerl

T09335
Este un amestec spectaculos de plante căţărătoare şi târâtoare cu flori frumoase, colorate, pentru a acoperi garduri şi pereţi. Înălţime: până la 3 metri. Semănaţi 3-4 seminţe într-un loc, acoperiţi-le cu un strat de aprox. 5 mm de pământ, menţineţi-l umed. Într-un loc însorit, protejat, preferă solul bogat în substanţe nutritive. Este plantă an... Specificație detaliată
17,16 RON (net: 13,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un amestec spectaculos de plante căţărătoare şi târâtoare cu flori frumoase, colorate, pentru a acoperi garduri şi pereţi. Înălţime: până la 3 metri. Semănaţi 3-4 seminţe într-un loc, acoperiţi-le cu un strat de aprox. 5 mm de pământ, menţineţi-l umed. Într-un loc însorit, protejat, preferă solul bogat în substanţe nutritive. Este plantă anuală. Perioada de semănare: de februarie până mai.
Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.