Pulverizator manual Muta 2 l

T09453
Pulverizator manual Muta. Produsul are o capacitate de 2 litri. Pulverizatorul este necesar pentru toți proprietării de grădină. Pulverizatorul portabil poate fi utilizat numai cu materiale solubile în apă, pentru nutrierea plantelor. (combaterea buruienilor, controlul dăunătorilor, fungicid, nutriția plantelor nutriente) Duza de pulverizare est... Specificație detaliată
35,59 RON (net: 28,02 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pulverizator manual Muta. Produsul are o capacitate de 2 litri. Pulverizatorul este necesar pentru toți proprietării de grădină. Pulverizatorul portabil poate fi utilizat numai cu materiale solubile în apă, pentru nutrierea plantelor. (combaterea buruienilor, controlul dăunătorilor, fungicid, nutriția plantelor nutriente) Duza de pulverizare este din cupru. Ecartamentul de pe partea laterală a produsului oferă o dozare precisă.


Greutate: 0.345 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.