Soluţie pentru distrugerea algelor pentru piscine 1 l

T09460
Produs lichid pentru distrugerea algelor, recomandat pentru piscine. Produs fără clor, uşor spumos, fără gust, fără miros şi nu dăunează sănătatea. Se poate amesteca cu orice soluţie cu clor în apa piscinelor. Se poate folosi, de asemena, pentru sterilizarea cabinelor din piscină sau a grilelor perimetrale. Substanţă activă: compus cuaternar de... Specificație detaliată
17,50 RON (net: 14,00 RON)
19,44 RON
1,94 RON (10%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Produs lichid pentru distrugerea algelor, recomandat pentru piscine. Produs fără clor, uşor spumos, fără gust, fără miros şi nu dăunează sănătatea. Se poate amesteca cu orice soluţie cu clor în apa piscinelor. Se poate folosi, de asemena, pentru sterilizarea cabinelor din piscină sau a grilelor perimetrale.
Substanţă activă: compus cuaternar de amoniu.
Utilizare: pentru 10 mc de apă 200-400 ml prima dată, iar pentru prevenire, săptămânal 50-100 ml. Întotdeauna se toarnă lent la marginea piscinei. În cazul debitului mai mari, a temperaturii ridicate sau a ploilor, este necesară dozarea a unei cantităţi mai mari! A se folosi doar în piscine, este periculos pentru flora şi fauna!
Conţinut ideal de clor: 0,6-1,0 mg/l , valoare ideală pH: 7,2-7,6.
Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 300 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.