Alarmă de câine cu ultrasunete

T09873
Aparat efectuos portabil de protecție cu ultrasunete împotriva câinelor, ultrasunetele nu pot fi auzite de către urechea umană. Este ideal pentru cei care sunt expuși în mod regulat la atacul câinilor fără stăpân, câinilor care ies din grădină. Vă recomandăm tuturor celor care au planificat excursii cu bicicletă și nu pot știe că ce fel de sur... Specificație detaliată
139,88 RON (net: 110,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aparat efectuos portabil de protecție cu ultrasunete împotriva câinelor, ultrasunetele nu pot fi auzite de către urechea umană. Este ideal pentru cei care sunt expuși în mod regulat la atacul câinilor fără stăpân, câinilor care ies din grădină. Vă recomandăm tuturor celor care au planificat excursii cu bicicletă și nu pot știe că ce fel de surprize apar de-a lungul drumului. Aparatul de protecție cu ultrasunete SWISSINNO este perfect în mod special pentru acest lucru, pentru că poate fi luat în mână rapid, și ușor, prevăzut cu curea de încheietura mâinii, poate fi purtat pe braț sau poate fi folosit montat pe bicicletă. Pentru cine este recomandat? Pentru turiști, joggeri, poștași, copii, persoanele în vârstă și toți cei care se tem de câini. Are efect mai mic la câinile familiare, prietenoase. Utilizare: la întâlnire cu câini neprietenoase porniți aparatul. Apăsând butonul ON (aprox. 2 secunde) și ținând orientat în direcția câinelui poate fi folosit cu succes. Toate acestea se repetă până când câinele dispare. Mai bine apăsați butonul în mod repetat unul după altul ca de o singură dată mai lung. Aparatul de respingere a câinelor SWISSINNO cu ultrasunete trebuie orientat întotdeauna spre animal! Efect: Câinile pot auzi ultrasunetele de până la 12 metri, dar este cel mai eficient atunci când dispozitivul este utilizat de la 2-5 metri. Efectul de ultrasunete poate fi afectat de distanță, vârsta si dresajul câinelui, precum și experiența anterioară de dispozitive similare de către câine.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.