Capcană muște Natural Control

T09874
Capcana de muște este potrivit pentru utilizare în exterior. Deja în aer liber se va reduce numărul de muște, astfel încât doar o fracțiune redusă din muște poate intra în casă. Este foarte usor de utilizat. Capcana de muște trebuie să fie plasat într-o locație liniștită, însorită, la 5-10 metri de zona protejată. Ppoate fi instalat pe sol, pe u... Specificație detaliată
42,64 RON (net: 33,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Capcana de muște este potrivit pentru utilizare în exterior. Deja în aer liber se va reduce numărul de muște, astfel încât doar o fracțiune redusă din muște poate intra în casă. Este foarte usor de utilizat. Capcana de muște trebuie să fie plasat într-o locație liniștită, însorită, la 5-10 metri de zona protejată. Ppoate fi instalat pe sol, pe un copac sau pe un stâlp la fel de bine. Pentru un efect mai puternic mai multe capcane pot fi plasate în zona de protecție - Nu trebuie să utilizați substanțe chimice! - Acesta a reduce numărul de muște deja în aer liber! - Foarte economic, capcana poate fi utilizat pentru mai mulți ani, numai momeala trebuie înlocuit periodic !
Greutate: 0.15 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.