Alarmă de câine-pisică cu ultrasunete, cu impulsuri de lumină Weitech

T09879
Recomandată: pentru respingerea pisicii, jderului, câinelor, vulpelor, animalelor sălbatici. Pentru o suprafață de 200 m2. Frecvență variabilă cu 7 ultrasunete. Detecție infraroșu în unghiul de 90 de grade. Percepere până la 15m Funcționează cu baterii (4 x goliath) Pachetul nu include bateriile! În timpul detectării se vede lumină intermitentă. Specificație detaliată
310,16 RON (net: 244,22 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Recomandată: pentru respingerea pisicii, jderului, câinelor, vulpelor, animalelor sălbatici. Pentru o suprafață de 200 m2. Frecvență variabilă cu 7 ultrasunete. Detecție infraroșu în unghiul de 90 de grade. Percepere până la 15m Funcționează cu baterii (4 x goliath) Pachetul nu include bateriile! În timpul detectării se vede lumină intermitentă.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.