Micsandră, amestec de culori 0,5 gr

T09929
Înfloreşte cel mai frumos dacă este semănat în ianuarie-februarie în sere. Mai târziu se poate semăna în solare încălzite sau în pământ de răsadniţă, iar la sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie, se poate semăna şi în câmp liber. Semănatura de seră, în funcţie de soi, începe să înflorească începând din aprilie. Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Înfloreşte cel mai frumos dacă este semănat în ianuarie-februarie în sere. Mai târziu se poate semăna în solare încălzite sau în pământ de răsadniţă, iar la sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie, se poate semăna şi în câmp liber. Semănatura de seră, în funcţie de soi, începe să înflorească începând din aprilie.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Szobanövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.