Arborele cu orhidee (Bauhinia purpurea) 5 semințe

T10070
Denumire populară: Bauhinia purpurea - Purple Orchid Tree, Orchid Tree, Purple camel's foot, Hawaiian orchid tree, Arborele cu orhidee, Arbolele cu fluturi Este un arbore foios, deosebit de frumos, de mărime mică-mijlocie, al căror flori de culoare violet se deschid vara. Habitatul natural este zona de sud al Chinei și Asia de Sud-Est. Este o sp... Specificație detaliată
32,94 RON (net: 25,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Denumire populară: Bauhinia purpurea - Purple Orchid Tree, Orchid Tree, Purple camel's foot, Hawaiian orchid tree, Arborele cu orhidee, Arbolele cu fluturi
Este un arbore foios, deosebit de frumos, de mărime mică-mijlocie, al căror flori de culoare violet se deschid vara. Habitatul natural este zona de sud al Chinei și Asia de Sud-Est. Este o specie cu origine tropicală care poate fi găsită aproape pe toate continentele. Aparține familiei Fabaceae. Caracteristicile speciale sunt florile cu cinci petale și frunzulițele compuse.
Cultivare: se poate cultiva în zone cu clima caldă, însă creșterea lor este lentă. Rezistă bine la căldură și la sol uscat. Temperatură minimă: 5°C. Nu rezistă la îngheț. Perioada de germinare a seminței este de aprox. 2 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.