Baobab (Adansonia dgitata) 5 seminţe

T10071
Adansonia digitata - Baobab - Copac cu capul în jos - Copacul butoi Trunchiul creşte ca un adevărat monstru în condiţii optime, iar diametrul poate să ajungă şi la 10 m. Frunzele au câte 3-4 frunzuliţe, iar florile albe cu ceară se deschid la finalul primăverii, la începutul verii. Fructele tari care se coc toamna, sunt consumate cu drag de cătr... Specificație detaliată
29,74 RON (net: 23,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Adansonia digitata - Baobab - Copac cu capul în jos - Copacul butoi
Trunchiul creşte ca un adevărat monstru în condiţii optime, iar diametrul poate să ajungă şi la 10 m. Frunzele au câte 3-4 frunzuliţe, iar florile albe cu ceară se deschid la finalul primăverii, la începutul verii. Fructele tari care se coc toamna, sunt consumate cu drag de către animale, în primul rând de către elefanţi şi babuini. Este o specie populară şi ca bonsai. Aparţine familiei Bombacaceae. Originar din Africa, Madagascar şi Nord-vestul Australiei. Temperatură minimă: 10°C. Perioada de germinare a seminţei este aprox. de 2 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.