Magnolie (Magnolia champaca) 5 semințe

T10075
Denumire populară: Magnolia champaca - Joy Perfume Tree - Magnolie Este un arbust foios, originar din Malaezia care produce flori extrem de parfumate. Cultivare: mediul potrivit este solul acid, bine drenat, bogat în substanțe nutritive. Planta se dezvoltă cel mai bine în semiumbră. Este de creștere rapidă. Rădăcinile sunt aproape de suprafața p... Specificație detaliată
42,00 RON (net: 33,07 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Denumire populară: Magnolia champaca - Joy Perfume Tree - Magnolie
Este un arbust foios, originar din Malaezia care produce flori extrem de parfumate.
Cultivare: mediul potrivit este solul acid, bine drenat, bogat în substanțe nutritive. Planta se dezvoltă cel mai bine în semiumbră. Este de creștere rapidă. Rădăcinile sunt aproape de suprafața pământului, de aceea, pentru a nu le răni, trebuie evitate lucrările de sol. Temperatură minimă: nu este rezistentă la îngheț. Perioada de germinare a seminței: aprox. 3 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.