Floarea Aloe (Aloe castanea) 5 seminţe

T10079
ALOE CASTANEA - Floare Aloe - 5 seminţe Este o plantă specială care preferă climă caldă tropicală şi creşte ca un arbore sau arbust. Aparţine familiei Asphodelaceae care include aproximativ 330 specii de plante suculente sempervirescente. Au orine din Africa tropicală, Madagascar şi Peninsula Arabică. Au diverse înfăţişări; printre ele găsim pla... Specificație detaliată
39,50 RON (net: 31,10 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
ALOE CASTANEA - Floare Aloe - 5 seminţe
Este o plantă specială care preferă climă caldă tropicală şi creşte ca un arbore sau arbust. Aparţine familiei Asphodelaceae care include aproximativ 330 specii de plante suculente sempervirescente. Au orine din Africa tropicală, Madagascar şi Peninsula Arabică. Au diverse înfăţişări; printre ele găsim plante anuale erbacee joase, arbuşti, plante agăţătoare şi arbori. Frunzele suculente, de formă lanceolată, dinţate sau cu spini, formează rozete sau au poziţie spirală pe crengi. Florile roşii sau galbene, tubulare, se deschid în inflorescenţe în ciorchine sau ca o umbrelă, la finalul iernii - primăvara. Datorită formelor lor atrăgătoare şi inflorescenţei frumoase, sunt plante populare în zone cu climă mai caldă, dar pot fi cultivate cu succes în ciubere şi în alte locuri.
Cultivare: preferă climă caldă, uscată şi sol cu drenare bună a apei, însă rezistă şi la condiţii cu puţine substanţe nutritive. Trebuie plantate în locuri însorite, însă anumite soiuri mai mici rezistă şi la umbră. Temperatură minimă: 5°C. Este sensibil la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei este de aprox. 4-6 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.