Picior de elefant (Beaucarnea recurvata) 5 seminţe

T10088
BEAUCARNEA RECURVATA - Picior de elefant - Pony tail - 5 seminţe Familie: Agavaceae Este originar din regiunile semideşertice de pe teritoriul sud-est al Mexicului, unde poate creşte până la o înălţime de 4-6 m. Trunchiul pe partea de jos s-a îngroşat pentru a menţine apă. Frunzele lungi, tip panglică, de culoare verde-gri, ies de pe vârful tulp... Specificație detaliată
22,38 RON (net: 17,62 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BEAUCARNEA RECURVATA - Picior de elefant - Pony tail - 5 seminţe
Familie: Agavaceae
Este originar din regiunile semideşertice de pe teritoriul sud-est al Mexicului, unde poate creşte până la o înălţime de 4-6 m. Trunchiul pe partea de jos s-a îngroşat pentru a menţine apă. Frunzele lungi, tip panglică, de culoare verde-gri, ies de pe vârful tulpinei în cantităţi mari, se înclină spre jos şi spre interior. La noi este o plantă foarte îndrăgită, deoarece îngrijirea ei este foarte uşoară, este foarte decorativă şi elegantă. Se vând în mărimi diferite, iar frunzele înclinate, bogate şi pline sunt deosebit de frumoase şi în faze timpurii. Este o plantă care preferă locuri luminoase şi călduroase. Rezistă şi în locuri cu aer uscat. În perioada de creştere, din primavară până în toamnă, necesită irigare regulată. O dată pe lună se poate aplica soluţii nutritive. Este sensibilă la apă statută. Necesită sol cu capacitate bună de drenare. Este o plantă ideală pentru apartamente cu aer uscat. Este de creştere lentă. Vara se poate ţine şi afară, dacă este posibil, în locuri cu semiumbră. Timp de iarnă trebuie udată cu moderaţie. Este o plantă care iernează bine în grădini de iarnă luminoase şi reci sau la scară blocului. Va mulţumi dacă este stropită ocazional cu apă. Temperatură minimă: sensibil la îngheţ. Germinarea seminţelor este uşoară, necesită aprox. 6-8 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.