Cordiline (Cordyline fruticosa) 5 seminţe

T10115
CORDYLINE FRUTICOSA - Cordiline cu frunze late - 5 seminţe Familie: Agavaceae Denumire populară: Cordiline cu frunze late Origine: din regiunea Pacificului Acesta este un soi foarte popular de Cordyline. Creşterea este puţin mai lentă decât la soiuri verzi. Este un arbore sempervirescent, uşor ramificat, al căror frunze sunt de culoare bordo int... Specificație detaliată
21,51 RON (net: 16,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
CORDYLINE FRUTICOSA - Cordiline cu frunze late - 5 seminţe
Familie: Agavaceae
Denumire populară: Cordiline cu frunze late
Origine: din regiunea Pacificului
Acesta este un soi foarte popular de Cordyline. Creşterea este puţin mai lentă decât la soiuri verzi. Este un arbore sempervirescent, uşor ramificat, al căror frunze sunt de culoare bordo intens, erecte, au lungime de 1-1,5 m şi sunt viguroase. Florile mici şi parfumate se deschid vara în buchet mare. Această specie Cordyline preferă clima tropicală, umedă, de aceea trebuie să fie ţinută în locuri asemănătoare, dacă dorim să ne bucurăm timp de mulţi ani de înfăţişarea ei deosebită. Deoarece acest soi are origine subtropicală, iarna trebuie ţinut la o temperatură de peste 12°C. Cordyline nu are cerinţe mari în ceea ce priveşte irigarea, balotul de pământ însă nu trebuie lasat să se deshidrateze. Este benefic dacă apa de irigare nu este rece, ci călduţă, deoarece în caz contrar frunzele pot cădea sau se pot înnegri. Pentru o dezvoltare bună este necesar un sol bogat în substanţe nutritive, cu bună gestionare a apei. Exemplarele în ghivece se irigă cu moderaţie, iar iarna şi mai puţin. Necesită multă lumină, dar rezistă şi la semiumbră. Acarianul roşu comun le poate cauza daune. Temperatură minimă: 12°C. Este sensibil la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei: 2-3 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.