Agave striata (Agave striata ssp.) 5 seminţe

T10116
AGAVE STRIATA SSP. STRIATA - Agave striata - 5 seminţe Familie: Agavaceae Habitat natural: Mexic. Aparţine speciilor de agave rezistente care nu sunt pretenţioase, sunt de culoare verde deschis-gri, au frunze foarte înguste, ale căror vârfuri sunt ţepoase. Agave striata poate ajunge la o înălţime de chiar 1 metru, este un soi foarte rezistent la... Specificație detaliată
20,03 RON (net: 15,77 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
AGAVE STRIATA SSP. STRIATA - Agave striata - 5 seminţe
Familie: Agavaceae
Habitat natural: Mexic.
Aparţine speciilor de agave rezistente care nu sunt pretenţioase, sunt de culoare verde deschis-gri, au frunze foarte înguste, ale căror vârfuri sunt ţepoase. Agave striata poate ajunge la o înălţime de chiar 1 metru, este un soi foarte rezistent la secetă, de asemenea, rezistă împotriva frigului. La noi în ţară pot fi cultivate în grădini, iar dacă sunt plantate în grupuri, pot fi un ornament deosebit! Plantele tinere sunt, de asemenea, foarte decorative. Se aplică proceduri generale de îngrijire ale plantelor Agave. Temperatură minimă: -5°C. Este rezistent la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei: aprox. 4-6 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.