Palmierul Călătorului (Ravenala madagascariensis) 5 seminţe

T10125
RAVENALA MADAGASCARIENSIS - Palmierul Călătorului - 5 seminţe Aparţine familiei Strelitziaceae, originar din teritoriile ale Americii de Nord. Este foarte popular, deoarece are o înfăţişare unică. Este o plantă sempervirescentă care oferă un efect egzotic, tropical cu frunzele ca cele de bananier care au o lungime de 2,5 m şi sunt situate în for... Specificație detaliată
45,39 RON (net: 35,74 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
RAVENALA MADAGASCARIENSIS - Palmierul Călătorului - 5 seminţe
Aparţine familiei Strelitziaceae, originar din teritoriile ale Americii de Nord. Este foarte popular, deoarece are o înfăţişare unică. Este o plantă sempervirescentă care oferă un efect egzotic, tropical cu frunzele ca cele de bananier care au o lungime de 2,5 m şi sunt situate în formă de evantai. Frunzele în general sunt deteriorate, deoarece vântul le izbeşte. Produce flori printre frunze, care, aparţinând familiei Strelitzia, seamănă cu inflorescenţa florii Pasărea Paradisului. Florile sunt albe. Înălţimea plantei poate ajunge la 9 m, iar mărimea frunzişului la aproximativ 5,4 m. Creşterea este medie. Culoarea fructului este maro, tare, uscat, de mărime 1,5 - 2 cm. A primit numele datorită faptului că, o dată nişte călători şi-au potolit setea bând apă acumulată în frunzele acestui palmier. De aceea se numeşte Palmierul Călătorului. Nu este rezistent la îngheţ. Trebuie plantaţi în locuri ferite de vânt, iar iarna în locuri ferite de îngheţ. Exemplarele tinere trebuie cultivate în locuri cu semiumbră, iar plantelor mai bătrâne le place soarele. Mediul de cultivare trebuie să fie călcăros, bogat în substanţe nutritive. Are nevoie de apă, însă apa stătută trebuie evitată. Temperatură minimă: 8°C. Perioada de germinare a seminţelor: 1-3 luni. Nu rezistă la îngheţ.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.