Cală albă comună (Zantedeschia aethiopica) 5 seminţe

T10126
ZANTEDESCHIA AETHIOPICA - Cală albă comună - 5 seminţe Familie: Araceae Este o floare cunoscută şi populară, originară din Sud-Africa care s-a răspândit la clima temperată. La noi în ţară este o floare populară atât în ghivci cât şi ca floare tăiată. Acest soi poate creşte cu 15-30 cm sub apă, ca plantă de margine. Iarna se pot înmulţi prin divi... Specificație detaliată
32,94 RON (net: 25,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
ZANTEDESCHIA AETHIOPICA - Cală albă comună - 5 seminţe
Familie: Araceae
Este o floare cunoscută şi populară, originară din Sud-Africa care s-a răspândit la clima temperată. La noi în ţară este o floare populară atât în ghivci cât şi ca floare tăiată. Acest soi poate creşte cu 15-30 cm sub apă, ca plantă de margine. Iarna se pot înmulţi prin divizarea rizomilor. Înfloreşte la începutul-mijlocul verii, are frunze pedunculare, erecte, de culoare verde închis. Face încontinuu flori galbene în formă de pâlnie, acoperite cu o peliculă exterioară albă. La plantare trebuie să avem în considerare faptul că preferă locuri însorite şi soluri bine drenate. Temperatură minimă: -2°C.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.