Pasărea Paradisului (Caesalpinia mexicana) 5 seminţe

T10131
CAESALPINIA MEXICANA - Pasărea Paradisului - 5 seminţe Familie: Fabaceae Această plantă se găseşte în habitatul ei natural, de la zonele vestice ale Texasului până în Centrul Mexicului, este cultivată pe scară largă. Este scundă, însă creşterea este rapidă. Este caracterizată de flori mici galbene. Frunzele sunt penat-compuse, cu multe frunzuliţ... Specificație detaliată
30,59 RON (net: 24,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
CAESALPINIA MEXICANA - Pasărea Paradisului - 5 seminţe
Familie: Fabaceae
Această plantă se găseşte în habitatul ei natural, de la zonele vestice ale Texasului până în Centrul Mexicului, este cultivată pe scară largă. Este scundă, însă creşterea este rapidă. Este caracterizată de flori mici galbene. Frunzele sunt penat-compuse, cu multe frunzuliţe. Rezistă bine la secetă şi la mediu cu proastă drenare a apei. Se dezvoltă cel mai bine la soare. Nu rezistă la îngheţ. Temperatură minimă: 5°C. Perioada de germinare a seminţei este arox. de 1 lună.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.