Zadă siberiană (Larix sibrica) 5 semințe

T10132
LARIX SIBIRICA - Zadă siberiană - 5 semințe Este o specie de conifere originară din Siberia, Mongolia și anumite zone din China. Scoarța de culoare roșu-maroniu se crapă în timp și devine noduroasă. Frunzele sunț foarte înguste, la primăvară au o culoare foarte frumoasă de verde, iar la toamnă sunt aurii. Fructul este bordo. Cultivare: suportă ș... Specificație detaliată
25,83 RON (net: 20,34 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
LARIX SIBIRICA - Zadă siberiană - 5 semințe
Este o specie de conifere originară din Siberia, Mongolia și anumite zone din China. Scoarța de culoare roșu-maroniu se crapă în timp și devine noduroasă. Frunzele sunț foarte înguste, la primăvară au o culoare foarte frumoasă de verde, iar la toamnă sunt aurii. Fructul este bordo. Cultivare: suportă și temperatură de -40°C. În habitatul ei natural poate ajunge până la o înălțime de 40 m. Temperatură minimă: rezistentă la îngheț. Perioada de germinare a seminței este aprox. de 3 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.