Arbore exotic Brachychiton bidwillii 5 seminţe

T10138
BRACHYCHITON BIDWILLII - Arbore exotic din Australia - 5 seminţe Este un arbore exotic scund, originar din coastele estice ale Australiei (Queensland), foios în anotimpul uscat. Frunzele lobate la primăvară sunt acoperite de flori tubulare, deosebit de frumoase, de culoare roz închis sau roşu care cresc în ciorchine la finalul primăverii. Rezist... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.
BRACHYCHITON BIDWILLII - Arbore exotic din Australia - 5 seminţe
Este un arbore exotic scund, originar din coastele estice ale Australiei (Queensland), foios în anotimpul uscat. Frunzele lobate la primăvară sunt acoperite de flori tubulare, deosebit de frumoase, de culoare roz închis sau roşu care cresc în ciorchine la finalul primăverii. Rezistă bine la secetă. Au un efect fantastic, tropical, şi dacă sunt crescuţi în ghivece. Germinarea este foarte uşoară. Familia Mavaceae are 30 de specii sempervirescente sau foioase, majoritatea având origine din zonele nordice ale Australiei cu climă tropicală, subtropicală. Sunt caracterizaţi de trunchi viguros care se îngroaşă. Frunzele frumoase, mari, sunt lobate sau sau netede. Florile colorate, minunate, cresc în grupuri aspectuoase, se deschid la primăvară-vară. Sunt foarte populari ca arbori aliniaţi sau în parcuri.
Cultivare: la vârstă înaintată pot rezista la îngheţ. Cele mai multe soiuri la început cresc mai lent. Preferă mediul acid, bine drenat şi multă soare.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.