Sfeclă de paie 5 g

T10161
Pentru a doua însămânțare! În trecut, a fost numiți și sfeclă de roată. Din cauza gustului dulce al sfeclei, este produs nu numai pentru hrană, ci și pentru mese. Se acidifică ca și varza Este anti-îngheț poate fi recoltat și în toamna târzie. Rădăcinile sale au o culoare mov la vârf, sunt plate, rotunde,  cu o ușoară proeminență pe pământ.   Specificație detaliată
4,32 RON (net: 3,40 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pentru a doua însămânțare! În trecut, a fost numiți și sfeclă de roată. Din cauza gustului dulce al sfeclei, este produs nu numai pentru hrană, ci și pentru mese. Se acidifică ca și varza Este anti-îngheț poate fi recoltat și în toamna târzie. Rădăcinile sale au o culoare mov la vârf, sunt plate, rotunde,  cu o ușoară proeminență pe pământ.


 

Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.