Fosfat trisodic ( 0,5 kg

T10295
Trisodiu fosfat este un detergent solubil în apă, detergent și degresant. Aplicare și dozare: Pentru a înmuia 10 litri de apă, dizolvați două linguri de Trisodiu pentru a obține economii semnificative de detergent și pentru a spori eficacitatea detergentului. Acest lucru ne va proteja mașina de spălare de depunerea scalei. Pentru a îndepărta gră... Specificație detaliată
11,53 RON (net: 9,08 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Trisodiu fosfat este un detergent solubil în apă, detergent și degresant. Aplicare și dozare: Pentru a înmuia 10 litri de apă, dizolvați două linguri de Trisodiu pentru a obține economii semnificative de detergent și pentru a spori eficacitatea detergentului. Acest lucru ne va proteja mașina de spălare de depunerea scalei. Pentru a îndepărta grăsimilor de pe oalele, căzile de baie și obiectele metalice , utilizați  Trisodiul sub formă de soluție de apă caldă.


Greutate: 0.5 kg
Lăţime: 130 mm
Înălţime: 240 mm
Lungime: 30 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.