Regina Agave (Agave victoriae-reginae (Câmpia Huasteca)) 5 semințe

T10547
Habitat natural: Mexic Este un agave cu creștere foarte lentă. Frunzele sale formează o trandafiră, flori albe cremoase într-o tulpină înaltă de 4 metri, care apare pe plante la vârsta de 20-30 ani în primăvara sau în vară. înălțimea așteptată a plantei este de 50 cm. Distanța de plantare: 60cm. Temperatura minimă: 10 ° C Nu este rezistent la în... Specificație detaliată
27,40 RON (net: 21,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Habitat natural: Mexic Este un agave cu creștere foarte lentă. Frunzele sale formează o trandafiră, flori albe cremoase într-o tulpină înaltă de 4 metri, care apare pe plante la vârsta de 20-30 ani în primăvara sau în vară. înălțimea așteptată a plantei este de 50 cm. Distanța de plantare: 60cm. Temperatura minimă: 10 ° C Nu este rezistent la îngheț. Timpul de germinare a semințelor este de aprox. 4-6 săptămâni. 

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.