Copac Shaman (Albizia saman) 5 semințe

T10549
Numele cunoscut: Albizia odoratissima - Trnadafir Ceylon, Ceylon Rosewood, Fragrant Black Siris Habitatul natural India, Himalaya, Pakistan, Asia de Sud-Est. Este un copac foarte popular, care este cultivat în mod special din cauza furajelor sau a valorii sale decorative. Floarea lui este cremoasă și parfumată. Fructele sale sunt teci frumoase,... Specificație detaliată
25,58 RON (net: 20,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Albizia odoratissima - Trnadafir Ceylon, Ceylon Rosewood, Fragrant Black Siris Habitatul natural India, Himalaya, Pakistan, Asia de Sud-Est. Este un copac foarte popular, care este cultivat în mod special din cauza furajelor sau a valorii sale decorative. Floarea lui este cremoasă și parfumată. Fructele sale sunt teci frumoase, culoare maro deschis. Creșterea sa este rapidă, chiar 1m pe an. Înălțimea sa este în condiții naturale de 15 până la 25 de metri. Germinarea este ușoară. Tolerant la îngheț. Albizia Salcâm mătase: aproximativ 150 de arbori, arbuști și plantă târâtoare fac parte din familia Fabaceae. Frunzele oferă un aspect grațios fiind de două ori compuse, aspect de pene, datorită inflorescenței similar de o perie, cu stamine lungi de culoare roz sau cremos. Este Roadele sunt teci plate. Are creștere rapidă. Cele mai multe sunt rezistente la secetă și îngheț. Frunzele și roadele sale se utilizează ca hrană pentru animale în timp ce coaja este folosită pentru fabricarea săpunului. Cultivarea:  nu este exigent la sol, dar solul bine drenat are un efect pozitiv la creștere, are nevoie de habitat protejat de vânt.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.