Arbore de trandafiri (Dalbergia latifolia) 5 semințe

T10568
Numele cunoscut: Dalbergia latifolia - Bombay Blackwood - Arbore de trandafiri, Palisander Aceștia sunt printre cei mai valoroși copaci din lume. Răspândită în Asia de Sud, Himalaya în Malaezia. Lemn tare, rezistent la insecte, de culoare roșu închis, care este cultivat în India și Indonezia. Creșterea este lentă. Înainte de însămânțare semințel... Specificație detaliată
19,02 RON (net: 14,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Dalbergia latifolia - Bombay Blackwood - Arbore de trandafiri, Palisander Aceștia sunt printre cei mai valoroși copaci din lume. Răspândită în Asia de Sud, Himalaya în Malaezia. Lemn tare, rezistent la insecte, de culoare roșu închis, care este cultivat în India și Indonezia. Creșterea este lentă. Înainte de însămânțare semințele trebuie să fie înmuiate. Coaja este de asemenea folosită pentru vindecare, diaree, viermi, tulburări digestive și lepră. Dalbergia - Rosewood, Palisander  Cele 100 de specii din genul tropical aparțin familiei de fluturi, găsite în pădurile din India, Africa, China de Sud, America Centrala si de Sud. Roadele subțire de teci nu se deschid, ca a celor mai multe fluturoase, să-și împrăștie semințele. Florile lor sunt mici, cu asezare de capăt sau grupate în clustere. Cultivare: propagat prin semințe. Pot fi cultivate pe orice climat sau sol, dacă este protejat de îngheț în perioada de creștere inițială. Trebuie udat abundent în timpul verii. Germinarea: timpii de germinare a semințelor sunt de obicei 7-21 de zile. Înmuierea semințelor în apă rece timp de 12-24 ore accelerează germinarea.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.