Prune de maimuță (Diospyros lycioides) 5 semințe

T10569
Numele cunoscut: Diospyros lycium, Bluebush, Prune de maimuțe, Monkey Plum. Copaci de origine din Kenya și Africa de Sud, copaci foioase, care pot crește până la 5 m înălțime. Frunze verzi ca pielea și flori minunate, parfumate, din care se formează fructele comestibile de culoare roșiatică. Din fructe se produce alcool , sau înlocuitori de cafe... Specificație detaliată
26,79 RON (net: 21,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Diospyros lycium, Bluebush, Prune de maimuțe, Monkey Plum. Copaci de origine din Kenya și Africa de Sud, copaci foioase, care pot crește până la 5 m înălțime. Frunze verzi ca pielea și flori minunate, parfumate, din care se formează fructele comestibile de culoare roșiatică. Din fructe se produce alcool , sau înlocuitori de cafea din semințele sale prăjite, de asemenea. Planta este utilizată în multe domenii ale medicinei tradiționale. Tolerant la îngheț. DIOSPYROS Ebony, Datolya prune, Curmal Familia Ebenaceae este un gen foarte divers, care are aproximativ 475 specii de copaci foioase și veșnic verzi. Unele sunt tropicale, altele sunt sensibile sau rezistente la îngheț.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.