Areca - palmier de aur (Dypsis lutescens) 5 semințe

T10570
Palmae Denumire comună: Dypsis lutescens, Areca lutescens, Chrysalicocarpus lutescens Palma de aur Plama de fluture, Palma de fructe de aur, Golden cane Palm, Areca Palm El trăiește pe coasta estică a Madagascarului, este o palmă cultivată în grup. Deasupra solului este ramificat, ea ridică o coroană subțire galben-verzui. Frunzele sale sunt răs... Specificație detaliată
38,28 RON (net: 30,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Palmae Denumire comună: Dypsis lutescens, Areca lutescens, Chrysalicocarpus lutescens Palma de aur Plama de fluture, Palma de fructe de aur, Golden cane Palm, Areca Palm El trăiește pe coasta estică a Madagascarului, este o palmă cultivată în grup. Deasupra solului este ramificat, ea ridică o coroană subțire galben-verzui. Frunzele sale sunt răsucite, coada și venele sunt galben-portocaliu. Ea aduce mici flori galbene în bug-uri ramificate. Necesită multă lumină, dar nu soarele arzătoare, un mediu umed și bogat în nutrienți, necesită sol bogat în apă. Căpușele le pot deteriora. În țara noastră este una dintre cele mai renumite palme, care pot fi cumpăratete aproape oriunde. Pentru îngrijire se folosesc metodele generale de palmier. Temperatura minimă: 10 ° C Sensibil la îngheț. Germinarea semințelor este ușoară, timp de 6 până la 8 săptămâni, peste temperatura de 26 ° C.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.