Zambilă de vară (Ornithoganum cadicans) 5 semințe

T10575
Flori din Africa de Sud, cultivarea cărora este ușor în zonele climatice, dar nu sunt rezistente la îngheț, astfel încât trebuie să fie luate în toamna. ORNITHOGALUM Lapte de pasăre Un gen de 230 specii de bulbi, aparține familiei de zambile (Hyacinthaceae). Ele sunt de asemenea originare din Europa, Asia de Vest și Africa, mai mult de 50 de spe... Specificație detaliată
37,23 RON (net: 29,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Flori din Africa de Sud, cultivarea cărora este ușor în zonele climatice, dar nu sunt rezistente la îngheț, astfel încât trebuie să fie luate în toamna. ORNITHOGALUM Lapte de pasăre Un gen de 230 specii de bulbi, aparține familiei de zambile (Hyacinthaceae). Ele sunt de asemenea originare din Europa, Asia de Vest și Africa, mai mult de 50 de specii trăiesc pe acest continent. Floarea lui este uneori parfumată, de obicei în formă de stea sau ceașcă, 6 petale, flori albe sau cremoase sunt afișate în triplicat. Au inflorescență conică sau clusteră, se înfloresc primăvara și vara.


Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.