Alarmă de pasăre "Bufniță mare"

T10729
Descrierea produsului: Figure de animale, "Cioară" 27 cm Nu toate iazurile create artificial - grădini sunt prevăzute cu rațe de viață reale, lebede și alte animale terestre și de apă. Dacă doriți să aduceți o mică viață în  iazul dvs., sau în grădină, puteți alege dintr-o gamă largă de produse din colecțiile noastre de imitații de animale acvat... Specificație detaliată
155,45 RON (net: 122,40 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Descrierea produsului: Figure de animale, "Cioară" 27 cm Nu toate iazurile create artificial - grădini sunt prevăzute cu rațe de viață reale, lebede și alte animale terestre și de apă. Dacă doriți să aduceți o mică viață în  iazul dvs., sau în grădină, puteți alege dintr-o gamă largă de produse din colecțiile noastre de imitații de animale acvatice și de grădină. Produsele noastre decorative pline de viață aduc o culoare și o viață mică în  iaz.


 

Greutate: 0.877 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.