cs mătură de grădină

T10754
Mătura de grădină GARDENA combisystem este ideală pentru utilizarea în grădină și în jurul casei. Cu o lățime de lucru de 45 cm și un cap de plastic rezistent la șoc, mătura robustă poate fi utilizată în mai multe scopuri. Parul din polipropilenă de înaltă calitate, dur și moale oferă rezultate corecte de curățare și o muncă eficientă. Muchia in... Specificație detaliată
101,29 RON (net: 79,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Mătura de grădină GARDENA combisystem este ideală pentru utilizarea în grădină și în jurul casei. Cu o lățime de lucru de 45 cm și un cap de plastic rezistent la șoc, mătura robustă poate fi utilizată în mai multe scopuri. Parul din polipropilenă de înaltă calitate, dur și moale oferă rezultate corecte de curățare și o muncă eficientă. Muchia integrată a racletei elimină murdăria sau frunzele umede fără probleme. Mătura de grădină se potrivește în fiecare mâner GARDENA combisystem, astfel încât lungimea recomandată a mânerului este de 130-150 cm, în funcție de înălțimea corpului.

Greutate: 0.4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.