Amestec de floare de vară Kiepenkerl

T10873
Acest amestec de mai multe soiuri a fost asamblat, pentru a avea o planta înfloritoare pe tot parcursul verii în întreaga grădină. Înălțime 40-70 cm. Poate fi însămânțat în rânduri sau lăsând locuri largi, acoperiți  cu sol subțire, îl aplatizați și îl păstrați umed. Ea crește într-un loc însorit în toate solurile de calitate medie. Plantă anual... Specificație detaliată
17,16 RON (net: 13,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Acest amestec de mai multe soiuri a fost asamblat, pentru a avea o planta înfloritoare pe tot parcursul verii în întreaga grădină. Înălțime 40-70 cm. Poate fi însămânțat în rânduri sau lăsând locuri largi, acoperiți  cu sol subțire, îl aplatizați și îl păstrați umed. Ea crește într-un loc însorit în toate solurile de calitate medie. Plantă anuală. Conținutul sacului pentru aprox. 2m² este de ajuns!


Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.