Folie voal 1,6x10 m 17gr/m2

T10886
Folia voal de acoperire UV-17 AGRO este o folie albă multifuncțională de greutate 17 gr/m2. Folia extrem de ușoară protejează împotriva vicisitudinilor neplăcute a vremii, - gerurile la sol, vânturi puternice, ploaie, grindină precum și împotriva daunelor cauzate de insecte, animale și păsări. din cauza țesăturii fibroase este permeabilă la aer,... Specificație detaliată
23,90 RON (net: 18,82 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Folia voal de acoperire UV-17 AGRO este o folie albă multifuncțională de greutate 17 gr/m2. Folia extrem de ușoară protejează împotriva vicisitudinilor neplăcute a vremii, - gerurile la sol, vânturi puternice, ploaie, grindină precum și împotriva daunelor cauzate de insecte, animale și păsări. din cauza țesăturii fibroase este permeabilă la aer, lumină, precipitat, apa de irigare și soluția de pulverizare, oferind astfel un microclimat optim în germinarea și creșterea plantelor. Aplicarea sa duce la rezultate cu randamente ridicate, mai bună calitate a produselor, și la recoltă de mai devreme. Ideal pentru utilizare in legume, salata verde, spanac, ridichi, varză, varză chinezească, castraveți, pepene galben, cartofi timpurii, praz, dovlecei și o varietate de cultivare a plantelor medicinale. Utilizarea foliei AGRO UV-17 este adecvată direct după însămânțare sau plantare. Se acopera vag, fără strângere pe pământ. Marginile trebuie încărcate la fiecare 50 de centimetri. În zone mai mari sau dacă doriți o protecție mai eficientă împotriva dăunătorilor, atunci folia trebuie acoperit la margini cu pământ. Plantele cu flori, de exemplu. căpșuni, castraveți, dovlecei, etc. trebuie să fie dezvelite câteva zile pentru polenizare. Alte plante poate să rămână ambalate până la recoltare. Prin utilizare cu atenție foliile AGRO UV-17 sunt reutilizabile. Stocat la un loc întunecat, uscat. Poate fi folosit atât pe câmp, în grădini, cât și la sere.

Greutate: 0.3 kg
Lăţime: 300 mm
Înălţime: 50 mm
Lungime: 390 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.