Gazon instant 10l

T10948
Amestec de semințe de iarbă de calitate și un biocompost starter Amestec oferit de grădinari profesioniști, de asemenea, amestec special de biocompost și semințe de iarbă, care poate fi aplicat în zone uscate, însorite sau umbrite. Semințele de iarbă îmbogățește suprafața de iarbă existentă, și biocompostul dă tărie vechiului gazon,  subțire sau... Specificație detaliată
57,56 RON (net: 45,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Amestec de semințe de iarbă de calitate și un biocompost starter Amestec oferit de grădinari profesioniști, de asemenea, amestec special de biocompost și semințe de iarbă, care poate fi aplicat în zone uscate, însorite sau umbrite. Semințele de iarbă îmbogățește suprafața de iarbă existentă, și biocompostul dă tărie vechiului gazon,  subțire sau slăbit, și îl hrănește perfect. Ca o regulă, reînnoirea gazonului, ierbii înseamnă câteva zile de lucru. Cu acest produs de specialitate, puteți ajunge acest lucru  într-o oră același calitate, sau chiar o calitate mai bună! Este recomandat un pachet pentru renovarea / repararea peluzei de 10-15 m2. Cum funcționează: DESFACERE - Extindeți pachetul, care conține compost și amestec special de semințe de iarbă. Gazon Instant conține un îngrășământ natural special, precum și un amestec de semințe de iarbă de calitate, care este rezistent, excelent chiar și atunci când este secetă sau la utilizare agresivă, dar este bun și în zonele umbrite, numai acolo necesită o irigare moderată. AMESTECARE- Se amestecă bine compostul cu amestecul de semințe de iarbă din pachet. Se amestecă bine biocomponentul STARTER cu amestecul de semințe de iarbă pentru a obține un amestec mai fin. Nu merită să economisiți timp în amestecare, regenerarea gazonului poate fi finalizată și așa în decurs de o oră.  Cu cât este mai bine amestecat amestecul de semințe de iarbă cu biocomponentul STARTER, cu atât mai perfect gazon puteți obține. Răspândirea - Aplicați o grosime de 2 până la 4 cm în zona de iarbă.  Deși aplicarea produsului nu necesită lucrări de terasament prealabile, merită să aveți grijă la răspândire, pentru a se asigura că se obține o cantitate suficientă de amestecuri Gazon Instant în zonele cu probleme. Gazon Instant supra însămânțare Gata! - Produsul germinează în 5-7 zile și poate fi tăiat după 2 săptămâni, poate produce cele mai bune rezultate cu o irigare adecvată. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile, astfel încât Gazon Instant poate da cele mai bune rezultate posibile. Oferim clienților garanția de satisfacție și a calității, dacă produsul este aplicat corect.

Greutate: 7 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 400 mm
Lungime: 500 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.