Vita Flora soluție nutritivă Plante cu flori 1 l

T11339
Soluția nutrițională ideală pentru fiecare plantă ornamentală înfloritoare de cameră, utilizarea promovează creșterea sănătoasă a plantelor și permite o înflorire bogată, îndelungată. Pentru plantele anuale furnizează toți nutrienții necesari pentru înflorirea bogată, continue. Poate fi folosit și pentru  florile plantate în paturi de flori. A... Specificație detaliată
22,26 RON (net: 17,53 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Soluția nutrițională ideală pentru fiecare plantă ornamentală înfloritoare de cameră, utilizarea promovează creșterea sănătoasă a plantelor și permite o înflorire bogată, îndelungată.Pentru plantele anuale furnizează toți nutrienții necesari pentru înflorirea bogată, continue. Poate fi folosit și pentru  florile plantate în paturi de flori.Aplicație:Pentru fiecare plantă înfloritoare din cameră, și fiecare plantă anuală plantată în paturi de flori.Amaryllis, begonii, brunfelzia, ciclama, cineraria, vârfuri, ardei ornamentale, Flamingo, Capul violet, fucsia, gerbera, Gloxinia, clopoțel, Kalla, Camellia, violete persane, Clivia, Achimenes grandiflora,  Cristel de câmp, Spic auriu, Calceolaria,  floarea de safir , ciuboțica cucului, catifelate, Columnea, Aeschynanthus radicans, flori de ceară, șindrilă etc.Plantele de interior trebuie tratate din martie până în octombrie o dată pe săptămână, din noiembrie până în februarie, plantele păstrate în locuri luminoase la fiecare două săptămâni, în caz contrar la fiecare 3-4 săptămâni;Plantele anuale plantate în paturi de flori de două ori pe săptămână în timpul verii.Folosind cilindrul de adăugare capacului flaconului de jumătate și de un litru:  cantitate de jumătate de cilindrul de adăugare este amestecat cu 3 litri de apă de irigare.Flacon de decilitru: 1 capac de soluție pentru 1 litru de apă.Îngrășământ foliar: 5-8 ml de soluție nutritivă pentru 1 litru de apă.Nu fertilizați plantele timp de 2 săptămâni după transplantare.Nu fertilizați planta bolnavă, cu excepția cazului în care deficitul nutrițional este cauza bolii!Pentru plantele care nu au primit anterior soluție nutritivă primele două ori doar jumătate din cantitatea de nutrienți propus se pune în apa de irigare!

Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.