Lampă de grădină, înjunghiată, cu celule solare Atusa 5,5x31 cm

T11517
Cu toată simplitatea luminii solare: lămpile noastre solare, odată cu apariția serii, vor lumina ușor potecile din grădină. Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară de panouri solare, iar odată cu sosirea serii, el iluminează intim terasa, delimitarea paturilor de flori, traseele de mers pe jos în grădină. Eficiență energetică ș... Specificație detaliată
13,54 RON (net: 10,66 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cu toată simplitatea luminii solare: lămpile noastre solare, odată cu apariția serii, vor lumina ușor potecile din grădină. Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară de panouri solare, iar odată cu sosirea serii, el iluminează intim terasa, delimitarea paturilor de flori, traseele de mers pe jos în grădină.


Eficiență energetică și practică. 1 lampă LED cu culoare alternantă, AAA 1.2V - acumulator reîncărcabil Ni-MH 100 mAh, material: oțel inoxidabil și plastic,   se aprinde timp de 6-8 ore după încărcarea completă.

Greutate: 0.08 kg
Lăţime: 55 mm
Înălţime: 55 mm
Lungime: 310 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.