Lampă de grădină, înjunghiată, cu celule solare Esis 15x38

T11582
Produs de calitate superioară. Cu lumina sa discretă, se potrivește perfect în jurul bazinelor, iluminează căile de grădină, frontierele și paturile. Elementul de sticlă are o rază de lumină foarte frumoasă.  Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară de panouri solare, iar odată cu sosirea serii, el iluminează intim terasa, deli... Specificație detaliată
34,93 RON (net: 27,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Produs de calitate superioară. Cu lumina sa discretă, se potrivește perfect în jurul bazinelor, iluminează căile de grădină, frontierele și paturile. Elementul de sticlă are o rază de lumină foarte frumoasă. Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară de panouri solare, iar odată cu sosirea serii, el iluminează intim terasa, delimitarea paturilor de flori, traseele de mers pe jos în grădină.Eficiență energetică și practică. Material: oțel inoxidabil și sticlă, 1 bec LED alb cu 3 lumeni, panou solar: 2V - 50mAh, 1.2V - 600 mAh AA Ni-MH acumulator reîncărcabil, se aprinde timp de 6-8 ore după încărcarea completă.

Greutate: 0.45 kg
Lăţime: 155 mm
Înălţime: 155 mm
Lungime: 370 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.