Lampă de grădină , cu înjunghiere și celule solare Borneo 8,5x34 cm

T11583
Având forma sa unică este foarte atractiv și robust pentru utilizare în exterior. Corpul de iluminat din sticlă bine executat are o lumină puternică. La intrarea în apartamente, case și scări arată o frumoasă cale lucioasă. Cu două accesorii, acesta poate fi atașat la un teren mai tare sau mai slăbit. Lampa de grădină solară este alimentată cu e... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Având forma sa unică este foarte atractiv și robust pentru utilizare în exterior. Corpul de iluminat din sticlă bine executat are o lumină puternică. La intrarea în apartamente, case și scări arată o frumoasă cale lucioasă. Cu două accesorii, acesta poate fi atașat la un teren mai tare sau mai slăbit.


Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară de panouri solare,


cu sosirea serii, el iluminează intim terasa, delimitează paturile de flori, pasajele in gradina lui. Eficiență energetică și practică.


Material: Oțel inoxidabil și sticlă, 1 bec alb 2 lumeni. Ecranul panoului solar: 40x40 mm, acumulator reîncărcabil 2/3 AAA 200mAh Ni-MH, buton pornit / oprit, poate fi folosit timp de 6 până la 8 ore după încărcarea completă.


Greutate: 0.6 kg
Lăţime: 65 mm
Înălţime: 85 mm
Lungime: 425 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.