Copac Fluture (Caesalpinia poinciana regia)

T11662
Copac Fluture (Caesalpinia poinciana regia) Pachetul conține 2 semințe Este de până la 15 metri de înălțime, dar în cea mai mare parte mai mică. Are o coroană mai formată. Frunzele lui s-au dublat. Frunza are o lungime de 30-50 centimetri, ferigă fin divizată, numărul de frunze de aproximativ 1 cm lungime poate ajunge la sute de sute. Frunzele... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Copac Fluture (Caesalpinia poinciana regia)


Pachetul conține 2 semințeEste de până la 15 metri de înălțime, dar în cea mai mare parte mai mică. Are o coroană mai formată. Frunzele lui s-au dublat. Frunza are o lungime de 30-50 centimetri, ferigă fin divizată, numărul de frunze de aproximativ 1 cm lungime poate ajunge la sute de sute. Frunzele sunt împrăștiate; ele pot cădea în sezonul uscat, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp.  Floarea lui este portocalie sau stacojiu, 10-15 centimetri; 5 sepale, verde exterior, cu roșu în interior și 5 parțial alb sau galben, cu pete de culoare carmin.


În centrul florii, există 10 stamine lungi,  roșii și un pistil.


Cele mai multe flori apar la sfârșitul sezonului uscat, împreună cu frunzele noi, de fapt arată copacului aproape în flăcări.


Fructul este maro negricioase, aplatizate, 30-60 cm lungime, 4-7 cm lățime, agățat, de obicei ușor curbat și transversal canelată, teci lemnoase care stă în copac până la următoarele înflorire.

Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.