Bobină indicator ph Duotest approx. 5 m

T11912
Bobină indicator PH care se poate folosi cufundat în lichid. Este ușor de folosit. Puneți banda de test rupt din rolă (2-3 cm)în lichidul pe care doriți să-l măsurați. Agitați lichidul în exces și apoi așteptați câteva secunde ca banda de testare colorată să pote fi comparată cu scara de culori de control de pe cutie. Citiți pH-ul culorii coresp... Specificație detaliată
182,25 RON (net: 143,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Bobină indicator PH care se poate folosi cufundat în lichid. Este ușor de folosit. Puneți banda de test rupt din rolă (2-3 cm)în lichidul pe care doriți să-l măsurați. Agitați lichidul în exces și apoi așteptați câteva secunde ca banda de testare colorată să pote fi comparată cu scara de culori de control de pe cutie. Citiți pH-ul culorii corespunzătoare. 


Domeniu de măsurare: pH 5 - 8


Rezoluție: pH 0,3


Lungimea rolei: aprox. 5m

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.