Semințe de iarbă Johnsons amestec Sport 1 kg

T11949
Amestec de de semințe de iarbă cu rezistență la căldură și secetă, verde închis cu caracter sport-englez. Produsul firmei DLF, una dintre cele mai mari proprietări de rase din lume. Ideal pentru activități sportive și de agrement. Un amestec fiabil care rezistă la verile uscate, calde, dar de asemenea și la timp umed, cu vânt. Necesită îngrijir... Specificație detaliată
52,50 RON (net: 41,34 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Amestec de de semințe de iarbă cu rezistență la căldură și secetă, verde închis cu caracter sport-englez.Produsul firmei DLF, una dintre cele mai mari proprietări de rase din lume. Ideal pentru activități sportive și de agrement. Un amestec fiabil care rezistă la verile uscate, calde, dar de asemenea și la timp umed, cu vânt. Necesită îngrijire normală. Datorită densității lăstarilor, după însămânțare, se formează rapid un strat coerent și uniform de gazon. Suprafața gazonului cu aspect fin tolerează bine încărcăturile grele și se regenerează rapid. Amestecul este excelent pentru supraînsămânțare.


Arată rezistență bună la rugină și alte boli ale gazonului.


Ingrediente:


Raigras  30%


luncă-iarbă 15%


Păius înalt 55%Aplicare: 1 kg = 30-45 m2

Greutate: 1 kg
Lăţime: 80 mm
Înălţime: 270 mm
Lungime: 190 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.