Cizme din cauciuc pentru copii, DEMAR Mamut-S F pink 30/31

T12111
Cizme pentru copii de calitate superioară de la Demar, material special de spumă EVA. Cu greutatea sa ușoară, are un grad foarte ridicat de izolare termică, menținând picioarele calde până la -30 ° C. Cizmele sunt complet impermeabile și au un guler contractibil cu o bandă reflectorizantă Reflex pentru o mai bună vizibilitate. Practic, fixat cu... Specificație detaliată
139,86 RON (net: 110,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cizme pentru copii de calitate superioară de la Demar, material special de spumă EVA. Cu greutatea sa ușoară, are un grad foarte ridicat de izolare termică, menținând picioarele calde până la -30 ° C. Cizmele sunt complet impermeabile și au un guler contractibil cu o bandă reflectorizantă Reflex pentru o mai bună vizibilitate.


Practic, fixat cu bandă velcro, căptușeală detașabilă de lână lavabilă la 40 ° C, care nu numai că este caldă, ci și confortabilă.Partea superioară: EVA


Căptușeală: lână, detașabilă și lavabilă (la 40 ° C)


Talpă externă: EVA, nervuri, elastice


Căptușeala cu refec reflectorizant


Spuma EVA este un material special în care pot fi găsite bule de aer. 35% mai ușoare decât cizmele din cauciuc sau PVC. Ca rezultat, este, de asemenea, mai convenabilă, recomandată să purtați toată ziua. Materialul său special este izolat termic, chiar și la temperaturi de până la -30 grade. EVA se adaptează flexibil piciorului, oferind o libertate optimă de mișcare. Durata de viață de trei ori mai lungă decât al concurenților!


Greutate: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.