Furtun FITT NTS Lime 3/4" 25 m

T12430
Noul furtun FITT NTS este esența ultimilor 50 de ani de experiență în fabricație. Produs îmbunătățit, care face parte dintr-o gamă de produse deja recunoscută de către clienți. Sistemul bine-dovedit NTS vorbește de sine: atunci când folosiți furtunuri de irigare, acesta elimină toate problemele nerezolvate care au apărut de-a lungul anilor. La t... Specificație detaliată
302,10 RON (net: 238,00 RON)
335,65 RON
33,55 RON (10%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Noul furtun FITT NTS este esența ultimilor 50 de ani de experiență în fabricație. Produs îmbunătățit, care face parte dintr-o gamă de produse deja recunoscută de către clienți. Sistemul bine-dovedit NTS vorbește de sine: atunci când folosiți furtunuri de irigare, acesta elimină toate problemele nerezolvate care au apărut de-a lungul anilor. La toate acestea este conectat noul exterior un strat superior subțire din aliaj de polimeri, prezentată de tehnologia SKY TECH. Acest lucru va face furtunul rezistent la tăiere și abraziune sau alunecare. (Capetele furtunului, conectorii se pot contacta bine la acest material).


Greutate: 6.25 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.