Verti-Mix amestec de semințe de iarbă+nutrient post-arerisire 1 kg Kiepenkerl

T13488
Un amestec de 50% semințe de iarbă regeneratoare și 50% îngrășământ organic pentru gazon (NPK 7-4-1). Este recomandat în special pentru tratarea petelor care s-au uscat vara sau după aerisirea de primăvara și vara. Nutriția organică îmbunătățește activitatea biologică a solului și astfel face iarba mai puternică și mai rezistentă. Datorită mâncă... Specificație detaliată
73,02 RON (net: 57,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Un amestec de 50% semințe de iarbă regeneratoare și 50% îngrășământ organic pentru gazon (NPK 7-4-1). Este recomandat în special pentru tratarea petelor care s-au uscat vara sau după aerisirea de primăvara și vara. Nutriția organică îmbunătățește activitatea biologică a solului și astfel face iarba mai puternică și mai rezistentă. Datorită mâncării, suprafața tratată devine verde rapid. La scurt timp după tratament, gazonul este reâmprospătat și reânnoit, iar părțile defecte dispar din nou în 2-3 săptămâni.


Conținutul pungii este suficient pentru 30 m².

Greutate: 1 kg
Lăţime: 80 mm
Înălţime: 270 mm
Lungime: 190 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.