Beckmann Îngrășământ pentru gazon cu acțiune lungă 20-5-8 3kg

T13686
Îngrășământ pentru gazon NPK cu uree-formaldehidă 20 + 5 + 8 Cu 4% magneziu, 9% sulf și 1% fier Calitate profesională cu aport de azot pe termen lung Oferă un aport complet de nutrienți timp de 3 luni Ușor de pulverizat 1-3 mm granule fine Cantitatea de aplicare recomandată: aprox. 30 g/m² Ambalare: 3kg, 5kg, 10kg, 25kg Oferă... Specificație detaliată
97,97 RON (net: 77,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământ pentru gazon NPK cu uree-formaldehidă 20 + 5 + 8Cu 4% magneziu, 9% sulf și 1% fierCalitate profesională cu aport de azot pe termen lung


Oferă un aport complet de nutrienți timp de 3 luni


Ușor de pulverizat


1-3 mm granule fine


Cantitatea de aplicare recomandată: aprox. 30 g/m²


Ambalare: 3kg, 5kg, 10kg, 25kgOferă un aport echilibrat de nutrienți pentru gazonul din grădina din jurul casei noastre, precum și pentru peluze și zone de agrement și pentru terenurile de sport și de golf.-Conținutul de azot al îngrășământului, care are un mecanism de acțiune prelungit, hrănește planta uniform pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru previne creșterea bruscă și rapidă a ierbii și reduce riscul de leșiere și împâslire a nutrienților.


-Gazomul va fi foarte durabil și verde puternic.


-Conținutul de azot sub formă de fier și amoniu respinge mușchi.


-Solubilitatea granulelor fine în apă este extrem de bună.


-Deja 10 mm/m² de precipitații dizolvă, introduce în pământ și face produsul eficient.


-Dimensiunea uniformă a particulelor permite efectul și utilizarea uniformă a nutrienților.


-Dejecțiile de gazon pot fi împrăștiate curat, fie manual, fie cu pulverizatorul, fără a se forma praf.UTILIZARE, DOZARE


Înmulțirea este posibilă pe tot parcursul sezonului de vegetație, între martie și octombrie. Recomandare: 1 x în martie / aprilie - 1 x în iunie / iulie. Pentru suprafețele intens utilizate, creșteți numărul de aplicații la trei. Ultima pulverizare ar trebui să aibă loc până la sfârșitul lunii septembrie.


Doza de aplicare: Aplicați 25-35 g/m² pe gazon uscat. Pulverizarea trebuie făcută la câteva zile după cosire. Efectuați udare temeinică după aplicare.”
Greutate: 3 kg
Lăţime: 200 mm
Înălţime: 150 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.