Beckmann Îngrășământ de iarbă de toamnă 6-5-12 5kg

T13694
Îngrășământ pentru gazon NPK cu 6 + 5 + 12 sulf și fier Conținutul ridicat de potasiu asigură o mai bună iernare Culoare verde puternică chiar și iarna Suprimă mușchiul Conținutul de sulf previne formarea mucegaiului zăpezii Se întinde bine 1-3 mm granule fine Cantitatea de aplicare recomandată: aprox. 35 g/m² Ambalare: 5kg, 25k... Specificație detaliată
135,43 RON (net: 106,64 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământ pentru gazon NPK cu 6 + 5 + 12 sulf și fierConținutul ridicat de potasiu asigură o mai bună iernare


Culoare verde puternică chiar și iarna


Suprimă mușchiul


Conținutul de sulf previne formarea mucegaiului zăpezii


Se întinde bine


1-3 mm granule fine


Cantitatea de aplicare recomandată: aprox. 35 g/m²


Ambalare: 5kg, 25kgPentru toate sporturile și suprafețele de gazon. Regenerează gazonul după stresul verii.Potasiul ridicat întărește pereții celulari și reduce riscul de îngheț și boli.


Conținutul ridicat de fier conferă gazonului o culoare mai verde și respinge mușchi.


Gunoiul de grajd de toamnă ajută la iernat și la depozitarea materialelor necesare pentru o creștere sănătoasă a primăverii.


Solubilitatea în apă a granulelor este excelentă.


Îngrășământul cu granulație fină pentru gazon poate fi împrăștiat curat cu mâna sau cu un pulverizator, fără a se forma praf.


UTILIZARE, DOZARE


Se poate aplica din septembrie până la sfârșitul lunii octombrie. Pulverizați pe iarbă uscată la 1-2 zile după cosire, pulverizați pe iarba umedă sau aplicați udare temeinică după o secetă prelungită. Udarea regulată asigură o creștere uniformă a ierbii. Efectuați o completare suplimentară cu nutrienți în primăvară.Doza recomandată: 35 g/m², 40-50 g/m² pentru gazon de utilizate intensă.Efect: rapidInstrucțiuni de depozitare:


A se păstra la loc uscat si ferit de lumina soarelui. Sigilați ermetic recipientul deschis. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Nu goliți gazonul în canalizare sau în apă deschisă. Contactul cu pardoseală (plăci, podele din lemn) sau cu îmbrăcămintea poate provoca pete. Îndepărtați imediat produsul care a pătruns pe pardoseală (țiglă, podea din lemn etc.). Același lucru este valabil și pentru reziduurile care aderă la pantofi sau animale de companie.”
Greutate: 5 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 200 mm
Lungime: 210 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.