Beckmann Sare de fier 5 kg

T13696
Sulfat de fier 18,5% fier, sub formă de sulfat de fier Este situat in zone umbroase, pe ierburi predispuse la mușchi Poate fi folosit și pe plantele de grădină cu deficit de fier Poate fi folosit și ca soluție, îngrășământ lichid Previne mucegaiul zăpezii Doză de aplicare recomandată: 20 - 25 g/m2 Ambalare: 5kg, 10kg DESCRIER... Specificație detaliată
106,05 RON (net: 83,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Sulfat de fier18,5% fier, sub formă de sulfat de fier


Este situat in zone umbroase, pe ierburi predispuse la mușchi


Poate fi folosit și pe plantele de grădină cu deficit de fier


Poate fi folosit și ca soluție, îngrășământ lichid


Previne mucegaiul zăpezii


Doză de aplicare recomandată: 20 - 25 g/m2


Ambalare: 5kg, 10kgDESCRIEREA PRODUSULUI


Îngrășământ cu conținut de fier pentru gazonul dens și foarte utilizat. Poate fi folosit chiar și pentru a furniza nutrienți cu fier plantelor de grădină. Conține mult fier, ceea ce crește rezistența pajiștilor la mușchi și buruieni.Oferă plantelor fier, un nutrient extrem de important pentru formarea frunzelor verzi.


Datorită conținutului său ridicat de fier, se potrivește bine nevoilor pajiștilor acoperite cu mușchi.


Ușor solubilă în apă, soluția rezultată poate fi utilizată imediat.


Menține gazonul, iar aplicarea regulată a nutrienților importanți va face gazonul dens și durabil.


UTILIZARE, DOZARE


La începutul toamnei (septembrie/octombrie), îngrășământul cu fier trebuie aplicat uniform între 20 și 25 g/m2. Poate fi aplicat manual / în mănuși de protecție /, sau cu un distribuitor adecvat de îngrășăminte.După aplicare, zona trebuie udată bine. 1 lingură grămadă cântărește aproximativ 18 grame și o mână cântărește aproximativ 50 de grame. După aplicare, mușchiul devine maro sau se înnegrește. În acest fel, poate fi îndepărtat cu ușurință cu o greblă. Cantitatea de aplicat poate fi dizolvată și în apă (de exemplu, 100 de grame de îngrășământ la 5 metri pătrați pot fi dizolvate în 5 litri de apă) și apoi soluția finită trebuie aplicată uniform pe gazon. Efectul îngrășământului poate fi sporit dacă este aplicat la câteva zile după forfecare la o temperatură de peste 10 grade Celsius. În zonele cu stres ridicat, tratamentul poate fi repetat după 8 până la 10 săptămâni.Dacă plantele de grădină prezintă simptome de deficit de fier, cum ar fi decolorarea frunzelor sau îngălbenirea lăstarilor tineri, dizolvați 20 g de îngrășământ în apă de irigare și aplicați uniform pe metru pătrat.Îngrășământul feros nu este considerat a fi un îngrășământ complet. Pentru o creștere sănătoasă, gazonul dvs. are nevoie de un îngrășământ complet care conține, de asemenea, azot, fosfor și potasiu.ATENŢIE! Îngrășământul de fier poate provoca pete pe pardoseli (plăci de beton, gresie etc.) și pe îmbrăcăminte. Îngrășământul vărsat accidental trebuie îndepărtat imediat de pe suprafață. De asemenea, asigurați-vă că nu rămâne îngrășământ pe tălpile pantofilor sau pe picioarele animalelor. Nu intrați în zona fertilizată până când îngrășământul nu a fost spălat în sol.AVERTISMENT!Îngrășământul ingerat provoacă otrăvire.


Provoacă leziuni grave ale ochilor și pielii.


Poate provoca o reacție alergică a pielii.


Nu mâncați, beți sau fumați în timpul utilizării.


În timpul aplicării trebuie purtate mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție, ochelari de protecție și ecran de protecție.”
Greutate: 5 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 200 mm
Lungime: 210 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.