ICL New Grass Îngrășământ starter pentru gazon 20-20-08 2-3 luni 5 kg

T14500
Îngrășământ Landscaper Pro Aplicare: îngrășământ inițial pentru plantarea gazonului (semănat, așezarea covorului de gazon). Poate fi folosit pe tot parcursul sezonului de vegetație Pornirea îngrășământului de gazon pentru plantarea gazonului nou sau suprașămânțarea gazonului. Ideal pentru semănat iarbă și așezarea covorului de gazon. Nu ard... Specificație detaliată
114,02 RON (net: 89,78 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământ Landscaper ProAplicare: îngrășământ inițial pentru plantarea gazonului (semănat, așezarea covorului de gazon). Poate fi folosit pe tot parcursul sezonului de vegetație

Pornirea îngrășământului de gazon pentru plantarea gazonului nou sau suprașămânțarea gazonului.

Ideal pentru semănat iarbă și așezarea covorului de gazon.

Nu arde, oferă, de asemenea, o sursă sigură de nutrienți pentru iarba tânără, cu rădăcini sensibile

Datorită dimensiunii mici ale particulelor, poate fi răspândit uniformAcoperire:

POLY-S

În particulele de îngrășământ acoperite cu tehnologia Poly-S, azotul este înconjurat de un strat de polimer biodegradabil și care conține sulf.De îndată ce umiditatea solului se scurge în stratul exterior de membrană, începe absorbția de azot. În funcție de grosimea carcasei, dizolvarea azotului poate dura câteva luni.

Eliberarea de azot rămâne uniformă chiar și atunci când temperatura solului sau conținutul de umiditate al solului se modifică.

Absorbția de nutrienți a îngrășămintelor acoperite cu tehnologia Poly-S respectă cerințele de nutrienți ale gazonului cu pierderi minime de nutrienți.

Oferă o aprovizionare eficientă cu azot, deoarece cantitatea de leșiere a nutrienților este redusă semnificativ.

Nu există vârfuri de creștere, astfel încât frecvența de forfecare poate fi redusă. Acest lucru înseamnă mai puține tăieturi pentru a preveni împâslirea care dăunează gazonul.

Acoperirea Poly-S reglează absorbția de azot, ceea ce contribuie la dezvoltarea echilibrată a gazonului tânăr și la dezvoltarea rădăcinilor puternice.

Conținutul său ridicat de fosfor stimulează creșterea rădăcinilor. Datorită dimensiunii mici ale particulelor, poate fi răspândit uniform în zonă.Dimensiunea particulelor: 0,7-1,4 mm

Tehnologie: 100% acoperit (mini Poly-S)

Compozitie: NPK 20-20-08. Conținut ridicat de P pentru dezvoltarea rădăcinilor, azot cu dizolvare rapidă pentru pornire.

Durata de efect: 2-3 luni

Doza: 35 g/m2

Ambalare: 15 kg, colorată, sac plastic

Suprafața care poate fi tratată cu un singur sac: 430 m2
Greutate: 5 kg
Lăţime: 400 mm
Înălţime: 500 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.